Tien tips voor het kiezen van het juiste bedrijf voor directe verkoop

Tien tips voor het kiezen van het juiste bedrijf voor directe verkoop

April 16, 2023 0 By admin

Belangrijke dingen die u moet weten voordat u lid wordt van een bedrijf voor directe verkoop

Als het gaat om het vinden van het perfecte directe verkoopbedrijf, moet u gaan zitten en een lijst maken van wat belangrijk voor u is.

Hier zijn 8 belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden:

1. Ben je bereid om thuisfeesten te geven? De meeste Direct Werken in de sales bedrijven eisen van hun consultants dat ze thuisfeestjes geven. Als dit iets is waar je niet in geïnteresseerd bent, zoek dan een bedrijf waar er geen vereisten zijn voor een thuisfeest.

2. Zijn er maandelijkse of driemaandelijkse quota? Veel bedrijven hebben een soort quotabeleid, wat betekent dat u een bepaalde hoeveelheid producten in een bepaalde tijd moet verkopen.

3. Wat zijn de lopende kosten voor dit bedrijf? Bij de meeste bedrijven zult u merken dat u verantwoordelijk bent voor de kosten van een adviseurswebsite, catalogi, zakelijke benodigdheden en voorbeelden van de producten. Het is belangrijk om te weten wat de lopende kosten zullen zijn.

4. Moet u anderen werven om lid te worden van het bedrijf? Als u niet vertrouwd bent met teambuilding en alleen geïnteresseerd bent in het verkoopgedeelte van het bedrijf, zorg er dan voor dat er geen verplichte wervingsvereisten zijn.

5. Hoe wordt uw training uitgevoerd? U zult willen overwegen hoe de training aan u zal worden gegeven. Zal deze training persoonlijk of online zijn? Past deze training in jouw agenda?

6. Wat is het advertentiebeleid van het bedrijf? Het is belangrijk om deze informatie te achterhalen voordat u zich bij een bedrijf aansluit. U wilt er zeker van zijn dat het beleid samenvalt met hoe u van plan bent reclame te maken en uw bedrijf op de markt te brengen.

7. Hoe worden de betalingen voor bestellingen verwerkt en wie verzendt de producten naar uw klanten? Tegenwoordig verzenden de meeste Direct Sales-bedrijven rechtstreeks naar uw klanten, zodat u geen producten hoeft te leveren.

8. Heb je een passie voor de producten die je gaat verkopen? Zijn de producten van hoge kwaliteit? Wat is het garantie- en retourbeleid van het bedrijf? Wie betaalt de retouren?

Tot slot, u wilt de tijd nemen om een bedrijf voor uw bedrijf aan huis te overwegen. Doe je onderzoek en vraag anderen in de branche om aanbevelingen.