Het menu voorbereiden voor uw coffeeshopbedrijf

May 5, 2023 0 By admin

 

Het bereiden van een menu voor uw coffeeshopbedrijf is niet moeilijk om te doen. Uw coffeeshopmenu bestaat slechts uit beperkt voedsel dat favoriete ontbijt-, lunch- en snackitems zijn. Als we ‘favoriet’ zeggen, hoeven dat niet per se ongezonde etenswaren te zijn. Klanten zijn tegenwoordig meer bewust van het voedsel dat ze eten, en je zult je aan die markt moeten aanpassen door gezondere opties aan te bieden. Hier zijn enkele tips voor het maken van een lekker menu voor uw koffiehuis.

Bepaal eerst of u een constant onveranderlijk menu wilt of dat u elke dag iets anders wilt aanbieden in uw coffeeshopzaak. Er zijn voor- en nadelen aan het veranderen van je menukaart in coffeeshop den haag. Als het altijd hetzelfde blijft, zullen stamgasten het op prijs stellen te weten dat hun favoriete gerecht altijd en elke dag beschikbaar is. Als je je menu elke dag verandert, zullen avontuurlijke diners enthousiast zijn om te weten wat er nieuw is en je restaurant vaak bezoeken.

Mensen houden ervan om gratis geschenken te krijgen, en koffiedrinkers zullen zeker blij zijn met de gedachte aan een gratis mok koffie bij hun favoriete broodje of ontbijt. Maak ‘specials’ voor het ontbijt en ‘s middags broodjessnacks die iets meer kosten, maar worden geleverd met een gratis kopje gewone gezette koffie. Koffiedrinkers zullen wennen aan de coffeeshopzaak om de hoek die hen gratis koffie geeft bij de “special”.

Heb een normaal ontbijtmenu en blijf bij veel gerechten op basis van eieren, zoals omeletten. U kunt spelen met uw omeletten en op seizoensbasis gastronomische eiergerechten met bijzondere ingrediënten aanbieden. Bied een breed scala aan delicatessenbroodjes aan. Experimenteer met wraps die tegenwoordig behoorlijk populair zijn. De meeste klanten verwachten nog steeds het traditionele ei, toast, opgebakken aardappels, worstjes, spek en koffie.

Verhoog vlak voor de lunch de prijs van je ontbijt, anders maken je andere zwaardere lunchmaaltijden geen schijn van kans. Wie wil er nou een duurder pastagerecht bestellen als ze voor de lunch nog goedkopere broodjes kunnen bestellen. Bied desserts aan zoals chocoladetaarten en kaastaarten. Bied voor gezondere opties ook salades aan. Wees de coffeeshop die een dieetmenu heeft voor de gezondheidsbewuste met niet-vette ingrediënten en suikervrije desserts.

Voor zwaardere lunchgerechten serveer je hamburgers met friet, steaks en kipgerechten. U kunt een lunchpakket aanbieden om diners aan te moedigen een grotere waarde te bestellen. Maaltijdpakket nummer één kan bijvoorbeeld bestaan uit soep, salade, een pastagerecht, dessert en een ‘gratis koffie’. U kunt ook een kindermenu aanbieden met kipnuggets, friet of een kleine burger voor kinderen.

Andere items die u in uw coffeeshopbedrijf kunt serveren, zijn scones, pannenkoeken, koekjes, cupcakes, gebak, bagels, donuts en biscotti. Bied speciale hammen zoals Italiaanse pastrami voor Panini-sandwiches, of serveer Spaanse serranoham en Duitse of Hongaarse worstjes. U kunt ook Italiaanse gelato serveren in plaats van gewoon ijs.