Eticheta pentru lista de cadouri de nuntă

April 18, 2023 0 By admin

 

Eticheta listei de cadouri poate fi confuză și conflictuală – parțial pentru că listele de cadouri de nuntă sunt un fenomen relativ nou. Am răspuns la unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care cuplurile le pun despre eticheta listei de cadouri de nuntă.

Nu suntem siguri că avem o listă de cadouri pentru că nu dorim ca oaspeții noștri să se simtă obligați să ne cumpere un cadou. Ce ar trebui sa facem?

Oaspeții înțeleg că atunci când cuplurile se căsătoresc este pentru că se iubesc – nu pentru că îl caută pe Cadouri bebelusi Dacă decideți să aveți o listă de cadouri, vă puteți alege cu atenție formularea pentru a vă asigura că invitații dvs. nu se simt obligați să cumpere un cadou. . De exemplu, o expresie populară de folosit este „Este prezența ta, nu cadoul tău, ceea ce ne dorim!”

Chiar dacă nu vrei ca oaspeții tăi să-ți cumpere cadouri, vei descoperi că majoritatea oamenilor încă vor să ofere un cadou, deoarece consideră că este ceea ce trebuie făcut – și vor să marcheze ocazia cu un cadou. Fără o listă de cadouri care să vă ghideze oaspeții, v-ați putea găsi inundați de cadouri pe care nu le doriți cu adevărat. Dacă într-adevăr nu doriți niciun cadou pentru voi, de ce să nu luați în considerare cadourile de caritate? Sau ai putea cere cadouri pentru copaci care vor crește și se vor maturiza (la fel ca și căsnicia ta!), precum și să compenseze emisiile de carbon.

Ar trebui să trimitem detalii despre lista noastră de cadouri împreună cu invitațiile noastre de nuntă?

Când cuplurile au început să folosească liste de cadouri, nu a fost acceptată eticheta de a include detaliile unei liste de cadouri cu o invitație de nuntă. Cu toate acestea, pe măsură ce listele de cadouri au devenit din ce în ce mai populare, vremurile s-au schimbat, la fel și eticheta. A devenit mult mai mult o normă – și este mai simplu – să anunți invitații unde a fost întocmită o listă de cadouri și îi salvează pe invitați care încearcă să contacteze petrecerea de mireasă pentru a afla. Este foarte puțin probabil ca oaspeții să se jignească. Majoritatea companiilor cu liste de cadouri vă pot furniza inserții de invitație pe care le puteți trimite invitaților.

Dacă nu vă simțiți confortabil să includeți informațiile despre lista de cadouri cu invitații și aveți un site web de nuntă, aceasta este o modalitate excelentă – și discretă – pentru oaspeți de a obține detaliile importante despre nunta dvs. și lista de cadouri. Toate cuplurile care se înregistrează la Nearly Married primesc un site web de nuntă gratuit la care pot adăuga o mulțime de informații și imagini, iar lista lor de cadouri este integrată automat în site-ul lor de nuntă.

Oaspeților noștri de seară ar trebui să li se ofere detalii despre lista noastră de cadouri?

Dacă nu vă așteptați ca invitații dvs. de seară să vă facă un cadou, nu includeți informații despre lista dvs. de cadouri împreună cu invitațiile lor. Dacă aveți un site de nuntă, aceasta este o modalitate excelentă pentru ei de a afla dacă aveți o listă de cadouri, fără a fi nevoie să întrebați.

Este OK să cerem bani pentru uz general sau luna de miere?

Multe cupluri au deja articolele tradiționale de uz casnic care au fost adesea oferite cadou, cum ar fi prăjitoarele de pâine, ceainice, prosoape și lenjerie de pat. De aceea, cuplurile simt adesea că le-ar convene mai bine să ceară bani pe care să-i poată folosi pentru ceva special, cum ar fi luna de miere. Dacă economisiți pentru un depozit pentru o casă, mobilier sau o bucătărie nouă și ați aprecia bani pentru asta, de ce să nu cereți contribuții pe lista dvs. de cadouri? Devine din ce în ce mai obișnuit ca cuplurile să ceară bani – dar sfatul nostru este să anunțați oaspeții pe ce vor fi cheltuiți banii, astfel încât oaspeții tăi să simtă că au contribuit la un anumit articol, mai degrabă decât să dai bani care ar putea fi. cheltuiți pentru facturile casnice sau pentru cheltuielile de divertisment! Serviciul de listă de cadouri Nearly Married vă permite să personalizați cadourile în bani cu numele, descrierea, prețul și imaginea dvs., astfel încât să puteți cere orice doriți!

Nu avem nevoie de articole de uz casnic și solicităm alte tipuri de cadouri pe lista noastră de cadouri – cum ar trebui să explicăm acest lucru oaspeților?

Multe cupluri atașează o fișă cu informații atunci când își trimit invitațiile. Fișa de informații ar putea conține tot felul de informații importante, cum ar fi direcții, opțiuni de transport și cazare și informații despre lista de cadouri. Este posibil să puteți adăuga aceste informații la lista de cadouri dacă furnizorul dvs. oferă această opțiune. Dacă aveți un site de nuntă, acesta este un alt loc grozav pentru a adăuga aceste informații.