Подберете внимателно вашето копринено цвете

March 6, 2023 0 By admin

Копринените цветя за всяка флорална композиция могат да дойдат отвсякъде. Дори вземам цвете или две от магазина за долари, след като проверих качеството на венчелистчетата и ще се изненадате, че някои са много приятни на допир и око. Винаги има няколко, които изглеждат приятни на пръв поглед, но производството е лошо и венчелистчетата са разхлабени и ще се разпаднат, когато ги подредите. Така че се уверете, че са стегнати и се задържат, преди да ги изберете, и проверете цените, няколко магазина са много скъпи и качеството е много лошо. Качеството на доставките на цветя в магазините варира от просто до сложно, но проверявайте внимателно качеството на всяко стъбло. Проверете за недостатъци във формата на всяко цвете, дали цветът отговаря на реалния, дали са удебелени или слаби на цвят, дали размерът е твърде малък или голям в сравнение с реалния и има ли дефекти в производството, пъпка тук или избледнели линии в листата или стъблата. Розата трябва да изглежда като роза, а не като някаква изкривена имитация на роза. Преглеждам внимателно всяко цвете преди покупка. Искам моите аранжименти да приличат на същото качество като истински дизайн.

 

Всеки празник съм в плен на цветните острови на любимия си магазин и мога да прекарам часове в търсене, избор и решаване какво цвете да използвам за този сезон. Искам качеството да е добро, цената да е ниска и цветовете да са наситени. Моите венци за врати са направени с мисъл за всеки сезон и цветарски консумативи, които избирам, отразяват този специален сезон. Приятелите ми казват, че имам твърде много венци за врати, но не мисля, че имам достатъчно, по един за всеки сезон и нов всяка година.

 

Същото е и с моите копринени цветни аранжименти, ако създавам и аранжирам, да речем за празника Четвърти юли, искам да съм сигурен, че имам под ръка много червени бели и сини майки. И след като декорирах вътре в къщата, се преместих отвън със смел и красив венец за врата с цветовете на сезона и панделка, която да съответства.

 

По Коледа коледната звезда е любимото ми цвете с нейните галантни червени цветове и големи педали. Обичам копринена аранжировка в центъра, която се простира от край до край на масата ми в трапезарията със специални свещи в средата, което прави вечерята ми с приятели приятно и празнично изживяване за всички.